«Ισχύει» του Ρόσι για Παναθηναϊκό, στη λίστα κι άλλος χαφ

«Ισχύει» του Ρόσι για Παναθηναϊκό, στη λίστα κι άλλος χαφ

Ο Ιβάν Ρόσι βρίσκεται στη λίστα του Τσά Ρόκα, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού εξετάζει ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Σε ανάρτησή του στο Tweeter δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού «Continental» τους Μπουένος Αϊρες ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός αλλά και η Ουρακάν έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 26χρονο μεσοαμυντικό, ωστόσο η ομάδα της Αργεντινής δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές αξιώσεις του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ οι «πράσινοι» (κι εν προκειμένω ο Τσάβι Ρόκα) βρίσκονται όντως σε συζητήσεις με την πλευρά του Ρόσι, ο οποίος δεν είναι αρνητικός στην προοπτική της μετακόμισής του στην Ελλάδα.

Το όλο θέμα πάντως, αναμένεται να δρομολογηθεί μετά την επιστροφή στην Αθήνα του Ρόκα, ο οποίος παραμένει στη Βαρκελώνη για ένα πολύ σοβαρό προσωπικό θέμα.

Εκτός από τον Ρόσι, στη λίστα των «πράσινων» βρίσκεται ακόμη ένας αμυντικός μέσος από την ευρωπαϊκή αγορά, με τον οποίο έχουν επίσης γίνει επαφές και το όνομά του βρίσκεται αρκετά ψηλά στην «πράσινη» λίστα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News