ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ «αντίο» από Κολοβέτσιο σε Παναθηναϊκό!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ «αντίο» από Κολοβέτσιο σε Παναθηναϊκό!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Καϊσέρισπορ, ύστερα από μία τριετία στο “τριφύλλι”.

Ο παίκτες, λίγες ώρες ,ετά την επίσημη ανακοίνωση, ανέβασε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram για να πει «αντίο».

Αναλυτικά:

Η τριετής πορεία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αναμφίβολα σταθμό στην καριέρα μου.Ο πρόεδρος η διοίκηση καθώς και τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε μου βήμα.Η ψυχή και το συναίσθημα που εισέπραξα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με συνόδευαν και μου έδιναν παλμό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.Η συναδελφικότητα και η αγάπη των συμπαικτών μου έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό.Είναι λίγο το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους,τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτή.
Εύχομαι ολόψυχα στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες!💚

https://www.instagram.com/p/CFKGfflHvRi/?igshid=176tokbkwmdbf

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News