Τα λένε Ρόκα - Πογιάτος
Επαφή θα έχουν σήμερα οι Τσάβι Ρόκα με τον Ντάνι Πογιάτος, προκειμένου να συζητήσουν για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.
Ο Τσάβι Ρόκα που βρίσκεται εκτός Ελλάδας θα έχει μία ευρεία συζήτηση εντός της σημερινής ημέρας με τον Ντάνι Πογιάτος και το μέλος του τμήματος σκάουτινγκ Χοσέ Μανουέλ Ρόκα προκειμένου να κλειδώσουν τη μεταγραφή του Αντονίτο και να αποφασίσουν εάν οι πράσινοι θα κινηθούν και για αμυντικό χαφ.
Σύμφωνα με τη SPortday, oι πιθανότητες είναι λιγοστές καθότι θέλουν να στηρίξουν τους Σερπέζη, Αλεξανδρόπουλο και μόνο εάν βρεθεί κάποια πολύ καλή περίπτωση και σε χαμηλό κόστος δανεισμός θα γίνει μεταγραφή.
Παράλληλα, οι τρεις άνδρες είναι πολύ πιθανό να συζητήσουν για το χθεσινό αποτέλεσμα του τριφυλλιού στην Τρίπολη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αγνώριστος ο Μπόγρης: έκοψε το μακρύ μαλλί και εμφανίστηκε ξανθός (pic)
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το AI «βλέπει» νικητή - Ποιος θα σηκώσει το Κύπελλο;
- Παναθηναϊκός: Ποιος ξένος είναι φαβορί να «κοπεί» με Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η θέση που μπαίνει πρώτη στη μεταγραφική λίστα για το καλοκαίρι
- 15 μέρες, 5 ματς: Σωζεί τη χρονιά ή έρχεται τεράστιο κάζο για τον Παναθηναϊκό;