Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Διαβάστε τα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος για το εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Ισπανός τεχνικός στο 4-3-3, που προκρίνει ως βασικό σύστημα για την ομάδα που «χτίζει», θα έχει τον Διούδη στο τέρμα, τους Βέλεθ και Πούγγουρα στόπερ, τον Φακούντο Σάντσες στο δεξί και πιθανότατα τον Μαυρομμάτη (αουτσάιντερ ο Ζαγαρίτης) στο αριστερό άκρο άμυνας.
Ο Κουρμπέλης θα είναι αμυντικό χαφ, με τους Μπουζούκη και Αγιούμπ εσωτερικούς μέσους θα είναι η τριάδα στο κέντρο, ενώ ο Σαβιέρ και ο Μακέντα θα πλαισιώνουν τον Καρλίτος στην επίθεση.
Στην αποστολή, πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται και οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Καραγιάννης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος και Τζαβίδας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος για Παναθηναϊκό: «Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο και δημιουργεί μια περίεργη κατάσταση» (vid)
- Κατσαρός: «Για τέτοιες μεταγραφές κινείται ο Παναθηναϊκός» - Ατάκες για Τεττέη (vid)
- Ακούστηκαν συνθήματα κατά Αλαφούζου: «Εσύ δεν είσαι Παναθηναϊκός»
- Ξανά σε σχέση η Μαριγκόνα - «Ποια θα πήγαινε στο ΟΑΚΑ;» (pics)
- Πανούτσος: «Μου είπαν ότι ο Τετέ τους αποχαιρετούσε κάθε μέρα...»