Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Έφτασε η πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό και τον Ντάνι Πογιάτος στο φετινό πρωτάθλημα με το «Τριφύλλι» να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (Novasports 1 HD, Newspao.gr, 20:30).

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τον Παναθηναϊκό να παίζει στη δύσκολη έδρα της Αρκαδίας.

Ο Ντάνι Πογιάτος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο και θέλει τη νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτεί με ηρεμία το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί για το Τριφύλλι χωρίς επίσημο παιχνίδι (λόγω Απόλλωνα).

Ο Ισπανός τεχνικός θα επιδιώξει να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που φημίζεται για τη δυναμική της έδρας της και τα δυναμικά ξεκινήματα στις κούρσες του πρωταθλήματος. Δεν υπολογίζει τους Χατζηθεοδωρίδη, Βιγιαφάνες, Σένκεφελντ και Χουάνκαρ.

Οι πράσινοι έκαναν δύο νίκες (3-0 Μαρκό, 1-0) και δύο ήττες (0-1 Λαμία, 0-1 ΠΑΟΚ) στην προετοιμασία τους, ωστόσο, τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός είχε έρθει 1-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με τον Μακέντα να σκοράρει με πέναλτι. Ίδιο ήταν το σκορ και πρόπερσι και πάλι με τον Κίκο σκόρερ από τα έντεκα βήματα! Το επιβλητικό «0-5» με Μπεργκ, Εμποκού, Μολέδο, Κλωναρίδη και Μπουμάλ επί Ουζουνίδη είναι και η πιο μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Αστέρα.

Κανάλι μετάδοσης: Novasports 1 HD, Newspao.gr, 20:30

Θα αναθεωρήσουν πολλοί, αν…

Μπορεί ακόμα να είναι πολύ νωρίς και να μην υπάρχει χώρος γι ασφαλή συμπεράσματα μα η κάψα του Ντάνι Πογιάτος να ταιριάξει Μακέντα-Καρλίτος “δείχνει” πράγματα, ασχέτως κατάληξης του πειράματος.

Οι Ισπανοί είναι σχολή, τα εξαιρετικά αποτελέσματα των συλλόγων τους στα κύπελλα της ΟΥΕΦΑ αλλά και της εθνικής τους επηρέασαν όλο τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια.

Μέσω αυτών κατανοήσαμε την αξία της κοινής διδασκαλίας στα φυτώρια, την έννοια του πρέσινγκ και της παραγωγικής κατοχής, την αποδοτικότητα του κάθετου ποδοσφαίρου, την κίνηση των επιθετικών.

Τα μισά να περάσει ο κόουτς φέτος στο Κορωπί θα κάνει αρκετούς -που τώρα τον περιμένουν στη γωνία- να αναθεωρήσουν και να περιμένουν με ενδιαφέρον τη συνέχεια.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News