Όρισε τους φετινούς στόχους ο Αλαφούζος!
Ο Γιάννης Αλαφούζος πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει την ΑΕΚ φέτος στο πρωτάθλημα και να διεισδύσει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνομιλώντας με Πογιάτος και Ρόκα, όρισε τους στόχους για τη φετινή χρονιά και ελπίζει στην έξοδο στην Ευρώπη και γιατί όχι… και στην κατάκτηση τίτλου.
Συγκεκριμένα, ο «Mr ΣΚΑΙ» θεωρεί πως οι πράσινοι μπορούν με το φετινό τους ρόστερ να τερματίσουν από την τρίτη θέση και πάνω (εξασφαλίζοντας έτσι το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ανεξαρτήτως ποιος θα πάρει το Κύπελλο), αλλά και να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδος μέχρι τέλους.
Θυμίζουμε πως στο φιλικό με τον ΟΦΗ ο Αλαφούζος είχε πάει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και είχε ευχηθεί σε παίκτες και προπονητές να έχουν μια καλή σεζόν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ