Πογιάτος: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας παρά την ήττα εμφανίστηκε ο Ντάνι Πογιάτος…
Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε πως οι παίκτες του κυριάρχησαν στην διάρκεια του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε στις απουσίες και τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν.
Αναλυτικά όσα είπε
“Παίξαμε καλά. Η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά την επίθεση και κυριάρχησε στη διάρκεια του αγώνα. Υπάρχουν παίκτες που έρχονται από τραυματισμό όπως ο Βέλεθ, ο Καρλίτος και άλλοι που μόλις τώρα ήρθαν όπως ο Φακούντο αλλά σιγά-σιγά βρίσκουν το ρυθμό τους. Η εντύπωση ήταν καλή αλλά σίγουρα κανείς δεν θέλει να χάνει. Η ομάδα όμως είχε μια θετική απόδοση”.
– Έλειπαν 12 παίκτες θεωρείται πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα με τον Αστέρα;
“Βεβαίως είμαστε στην αρχή υπάρχουν πολλά νέα πράγματα, όλα αυτά χρειαζόμαστε χρόνο για να τα χτίσουμε. Θα ήταν λάθος να έλεγα πως είμαστε 100% έτοιμοι. Υπάρχουν τραυματισμοί, απουσίες αλλά η ουσία είναι πως κοιτάμε να προχωράμε. Η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά επιθετικά και αυτό κοιτάμε”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Απίστευτα πράγματα στην Εθνική Σλοβενίας του Τσέριν!
- Θύελλα αντιδράσεων για τις δηλώσεις πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού! (pic)
- «Έρχεται νέα έκπληξη στη 12άδα από Αταμάν - Ανατρέπει τα δεδομένα ο Γκριγκόνις»
- «Όχι» Αλαφούζου στον Ολυμπιακό και «καυτό» ερώτημα για Καραϊσκάκη!
- Παπαθεοδώρου: «Αυτά ισχύουν με το μέλλον του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό»