Απαίτηση Αλαφούζου σε Μπακογιάννη: «Ο Παναθηναϊκός θα χτίσει το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα!»
Ένα από τα θέματα που καθυστερούσαν – εν μέρει – τις ανακοινώσεις ήταν και η τελική χωρητικότητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό.
Το αρχικό πλάνο του Δήμου προέβλεπε γήπεδο 30.500 θέσεων, κάτι που -σύμφωνα με το sdna.gr – έβρισκε κάθετα αντίθετο τον Γιάννη Αλαφούζο.
Συγκεκριμένα, στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως είτε ο Παναθηναϊκός θα χτίσει το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, είτε θα μείνει στη Λεωφόρο!
Συγκεκριμένα, απαίτησε ο Βοτανικός να είναι μεγαλύτερος τόσο από την “Αγία Σοφιά” όσο και από το “Γ. Καραϊσκάκης”, ειδάλλως δεν θα συμφωνούσε στην ανέγερση του γηπέδου.
Η πίεση και η αποφασιστικότητα του Γιάννη Αλαφούζου, έφεραν συμφωνία για γήπεδο μίνιμουμ 35.000 θέσεων για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, με τις ανακοινώσεις να οριοθετούνται προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0
- Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0: Τα γκολ και τα highlights
- Παναθηναϊκός: Και τώρα πρόβα τζενεράλε - Ημέρα, ώρα και αντίπαλος
- Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακή προσέλευση στη Λεωφόρο με Γκρασχόπερς
- Αντίπαλος Παναθηναϊκού: Βαριά... τριάρα για την Πάκσι