«Πούλησε Τομανέ κι επανέρχεται για Μακέντα»
Αν και ο Φεντερίκο Μακέντα συμφώνησε για επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, οι Σέρβοι επιμένουν πως ο Ερυθρός Αστέρας θα επανέλθει με νέα πρόταση.
Ο Ερυθρός Αστέρας ξεμένει από επιθετικό, καθώς ο Τομανέ οδεύει στη Σίβασπορ κι έτσι θα βγει στην αγορά για την εύρεση στράικερ.
Σύμφωνα με νέα σερβικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς ψάχνει για σέντερ φορ, καθώς ο Τομανέ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρεθεί στην Τουρκία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει, με την τουρκική ομάδα να βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 800.000 ευρώ.
Η αποχώρηση του Τομανέ αφήνει γυμνό τον πρωταθλητή Σερβίας και όπως αναφέρει ο σερβικός Τύπος θα επανέλθει με νέα πρόταση για τον Φεντερίκο Μακέντα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πρόταση της Πάρμα σε Καλάμπρια - Η απάντηση του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Στο... φουλ για μεταγραφή - Τα ονόματα και οι πιθανότητες για τη βόμβα
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για 2+1 στο φινάλε!
- Παναθηναϊκός κατά Μπαρτζώκα για όσα είπε στο Ντουμπάι!
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ