Τσάμπα έπαιξε στο Κορωπί...

Τσάμπα έπαιξε στο Κορωπί...

Δίχως κανέναν λόγο ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στο Κορωπί απέναντι στη Λαμία, αφού ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος αναβλήθηκε εκ νέου!

Έχουμε φτάσει στις 29 Αυγούστου και διαβάζουμε την είδηση πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος της… περασμένης σεζόν αναβλήθηκε!

Η ανευθυνότητα των πρωταγωνιστών είναι εμφανέστατη. Και πλέον, αυτή κρίνεται «επικίνδυνη» και για τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς επηρεάζει την προετοιμασία τους.

Παναθηναϊκός και Λαμία θα μπορούσαν να παίξουν υπό καλύτερες συνθήκες στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αλλά οι γνωστοί… άγνωστοι παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια και… με τα νεύρα του κόσμου.

Εννοείται πως πρέπει να ευχηθούμε υγεία στον Λοβέρα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Είναι σαφές πως δεν φταίει ποδοσφαιριστής για το φετινό κατάντημα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News