Παναθηναϊκός - Λαμία κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση 29

Παναθηναϊκός - Λαμία κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση 29

Παναθηναϊκός – Λαμία κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λαμία στο «Γ. Καλαφάτης» του Κορωπίου στην τρίτη κατά σειρά φιλική αναμέτρηση στο πράσινο καλεντάρι και θέλει τη νίκη για την επισφράγιση ενός θετικού ξεκινήματος με 3×3.

Ο Ντάνι Πογιάτος θέλει να δει μια πιο βελτιωμένη εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Λαμία. Θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Καρλίτος, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.

Στο ματς με τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 την Τετάρτη χάρη στο γκολ του Φεντερίκο Μακέντα, έπειτα από ασίστ του Αντόνιο Σαβιέ.

Το «τριφύλλι» δεν ήταν ιδιαίτερα παραγωγικό, σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά κυρίως μεσοαμυντικά, ενώ υπήρξε και το ευχάριστο της… αποκάλυψης του Λαζαρίδη.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Panathinaikos TV στις 18:30 (με χρέωση 0,10 ευρώ στο σύστημα pay per view). Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Μετά το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία, θα ακολουθήσει άλλο ένα απέναντι σε ελληνική ομάδα, αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 5 Σεπτέμβρη πιθανότατα στο γήπεδο της Ριζούπολης.

HhΠαναθηναϊκός – Λαμία κανάλι ώρα – «Παναθηναϊκός TV»: Πάρτε γεύση από το νέο πρόγραμμα

Το PanathinaikosTV «τρέχει» σε γοργούς ρυθμούς και μετά το σύστημα pay per view, παρουσιάστηκε και το πρόγραμμα του καναλιού.

Σε άλλη εποχή μπαίνει ο Παναθηναϊκός στα media. Φέτος, θα έχει το δικό του κανάλι, το δικό του application, ενώ τα social media παίρνουν μπρος αγγίζοντας τα επαγγελματικά πρότυπα.

Στο ματς με την Λαμία η χρέωση θα είναι 0,10 ευρώ, προκειμένου ο φίλαθλος να συνηθίσει τη διαδικασία του PPV. Αργότερα, θα γνωστοποιηθούν και τα πακέτα πληρωμών για τα παιχνίδια της σεζόν.

Από κει και πέρα, γνωστοποιήθηκε τα προγράμματα που θα απολαμβάνουν οι συνδρομητές του PanathinaikosTV:

-Μεταδόσεις με pre game και post game όλων των εντός έδρας παιχνιδιών του Παναθηναϊκού στη Super League.

-Μεταδόσεις των αγώνων του Ερασιτέχνη. Συγκεκριμένα, θα καλυφθούν τα ματς των τμημάτων βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, μπάσκετ γυναικών και άλλα, ανάλογα με την περίσταση.

-Εκπομπές με θέματα για τον Παναθηναϊκό, μαγκαζίνο, και πλούσιο ρεπορτάζ.

-Δελτία ειδήσεων

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News