Παναθηναϊκός - Λαμία ώρα: Για το 3x3 με καλύτερη απόδοση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Λαμία ώρα: Για το 3x3 με καλύτερη απόδοση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Λαμία ώρα: Το τρίτο φιλικό προετοιμασίας θα δώσει ο Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου (18:30, PanathinaikosTV, Newspao.gr) στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» του Κορωπίου κόντρα στην Λαμία.

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει πολλά να δουλέψει, καθώς ορισμένες αδυναμίες του Παναθηναϊκού φάνηκαν στο γήπεδο την Τετάρτη απέναντι στον ΟΦΗ.

Το «Τριφύλλι» μετράει ένα σερί «4-0» γκολ στα δύο ματς με την Μαρκό και τον ΟΦΗ με 2/2 νίκες και θέλει να… «τριτώσει» το… καλό με μια μεστή εμφάνιση. Το τόνισε και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός πως «θα βελτιωθούμε σε άμυνα επίθεση το επόμενο διάστημα».

Αναφορικά με το ματς κόντρα στους Κρητικούς, ο Παναθηναϊκός νίκησε… στα σημεία. Δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, η κατοχή αυτής ήταν στο ξεκίνημα του ματς στα θεμιτά ποσοστά, ενώ αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με εξαίρεση 1-2 επικίνδυνων καταστάσεων.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός έχει το άλλοθι ότι βρίσκεται στα μέσα της προετοιμασίας, ενώ αρκετοί παίκτες απουσιάζουν. Στα… ευχάριστα για τον Πογιάτος συγκαταλέγεται η επιστροφή του Καρλίτος. Εκτός θα παραμείνουν οι Χατζηθεοδωρίδης και Βιγιαφάνες. «Ανεβάζει» ρυθμούς ο Πούγγουρας και ο Σάντσες, ενοχλήσεις στη μέση έχουν Αϊτόρ και Μπουζούκης.

Η Λαμία είναι ο κακός «δαίμονας» του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας και το φιλικό αυτό θα δείξει… πράγματα για το «Τριφύλλι» κόντρα σε μια συσπειρωμένη αμυντικά ομάδα (ο ΟΦΗ έχει πιο επιθετικό στυλ).

Παναθηναϊκός – Λαμία ώρα – Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντάνι Πογιάτος μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα. Είμαστε σε διαδικασία βελτίωσης του αγωνιστικού επιπέδου μας και της φυσικής μας κατάστασης και ξέραμε ότι όσο περνάει ο χρόνος στο παιχνίδι θα έπεφτε το επίπεδό φυσικής κατάστασης μας.

Θα έλεγα ότι και στην επίθεση και στην άμυνα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Αν εξαιρέσουμε ένα ατομικό λάθος, ο ΟΦΗ δεν είχε ευκαιρίες. Θα ήταν πρόβλημα αν έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος. Κάνουμε μόνο 14 μέρες προπονήσεις. Θέλουμε τον χρόνο μας.

Οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε συμπεράσματα και να δούμε τι μπορούν να μας προσφέρουν οι παίκτες. Χρειαζόμαστε τον χρόνο μας όμως για να δούμε τι ακριβώς θα κάνουμε, αλλά χρειαζόμαστε τον χρόνο μας για να χτίσουμε την άμυνα και την επίθεση που θέλουμε.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News