Παναθηναϊκός - Λαμία Live Streaming | Ζωντανά από το PAOtv

Παναθηναϊκός - Λαμία Live Streaming PAOtv

Παναθηναϊκός – Λαμία Live Streaming

Παναθηναϊκός – Λαμία Live Streaming: Ακόμα μια γεύση από τον νέο Παναθηναϊκό που χτίζει ο Ντάνι Πογιάτος θα πάρουν σήμερα οι φίλαθλοι της ομάδας.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ τη Λαμία (29/8, 18:30), σε έναν αγώνα που θα παίξει και πάλι στο νεοσύστατο «Παναθηναϊκός TV». Προβολή θα υπάρχει και μέσα από την COSMOTE TV. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι στο PAOtv θα υπάρχει για πρώτη φορά χρέωση. Για να δει κάποιος το παιχνίδι από το νέο κανάλι του Παναθηναϊκού, θα χρειαστεί να καταβάλει συμβολικά το ποσό των 0,10€.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-0

Το σημερινό είναι το 3ο φιλικό για τον Παναθηναϊκό. Προ ολίγων ημερών, το «Τριφύλλι» αντιμετώπισε στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 1-0. Άκρως ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του Πογιάτος. Επιθετικό πρέσινγκ, κάτω η μπάλα και ένας Παναθηναϊκός θελκτικός. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και κανείς δεν μπορεί να κριθεί είτε θετικά, είτε αρνητικά. Υπάρχει, όμως, προοπτική!

Σε ακόμα ένα ματς σκόραρε ο Κίκο Μακέντα, δείχνοντας και πάλι ότι το ‘χει το γκολ. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ιταλός φορ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους». Μπήκε έτσι τέλος σε όλη την παραφιλολογία που υπήρχε γύρω από το όνομά του.

Τρεις για δύο θέσεις

Χαμός στα εξτρέμ, αφού τρεις ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που χτυπάνε την πόρτα βασικού. Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ και Σαβιέρ. Σταθερή αξία με τεράστια προοπτική και μέλλον μπροστά του ο πρώτος. Του λείπει η ωριμότητα, μπορεί όμως ο Πογιάτος να τον βοηθήσει σημαντικά, έχοντας εμπειρία στο man management νεαρών ποδοσφαιριστών.

Κεφάλαιο Αϊτόρ. Ήρθε με πολύ καλό βιογραφικό, παραστάσεις και όρεξη. Για την ώρα δείχνει να του λείπει ο ρυθμός και να μην έχει δέσει με την υπόλοιπη ομάδα. Ενδεχομένως να χρειαστεί αργή προσαρμογή στα επίσημα ματς. Τέλος, μεγάλη έκπληξη αυτή του Σαβιέρ, ο οποίος ήρθε θεωρητικά για αναπληρωματικούς, αλλά πάει για βασικός με Χατζηγιοβάνη. Τουλάχιστον με ότι βλέπουμε ως τώρα.

Στοίχημα στο Παναθηναϊκός – Λαμία

Μπορεί να πρόκειται για φιλικό αγώνα, ωστόσο δεν παύει να βρίσκεται στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Οι αποδόσεις θέλουν τον Παναθηναϊκό αδιαφιλονίκητο φαβορί. Για όσους, μάλιστα, θέλουν να το πάμε ένα βήμα πιο μακριά, σε καλύτερη απόδοση μπορεί να παιχτεί το γεγονός να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και να μπουν 2 ή περισσότερα γκολ στον αγώνα.

Όσον αφορά τη στατιστική, η ομάδα του Πογιάτος δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στα φιλικά. Πιθανό κόντρα σε μια αμυντικογενή ομάδα να διευρύνει το σερί αυτό. Αν συνεχίσει αυτό και ο Παναθηναϊκός κερδίσει με μηδέν παθητικό, τότε μιλάμε για διπλασιασμό! (Δείτε τις αποδόσεις)

Παναθηναϊκός – Λαμία Live Streaming | Πώς θα δείτε το παιχνίδι:

Μέσω του συνδέσμου paotv.gr και αφού κάνετε μια τυπική εγγραφή (Χρέωση 0,10€ για το ματς με τη Λαμία). Παράλληλα, ο αγώνας μεταδίδεται και μέσω COSMOTE TV.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News