Τι έδειξαν οι μεταγραφές με ΟΦΗ

Τι έδειξαν οι μεταγραφές με ΟΦΗ

Το 2/2 στα φιλικά έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ με τους νέους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» να κάνουν τις πρώτες τους ανεπίσημες εμφανίσεις.

Από τους έξι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2020, αγωνίστηκαν οι τέσσερις στο ματς με τους Κρητικούς (Σαβιέ, Αϊτόρ, Βέλεθ και Ιωαννίδης). Εκτός έμειναν για ακόμη μια φορά, δύο από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του συλλόγου, ο Βιγιαφάνες και ο Καρλίτος.

Ας δούμε αναλυτικά τα πεπραγμένα των αγωνιζόμενων στο παιχνίδι της Τετάρτης:\

Σαβιέ: Ο Πορτογάλος φαίνεται «ζεστός» από τα πρώτα του λεπτά στην Ελλάδα. Διαθέτει καλή τεχνική, είναι κινητικός και αποτελεί απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Μετά το γκολ με την Μαρκό, ακολούθησε η όμορφη σέντρα – ασίστ στον Μακέντα για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Για αντί-Μπεκ… η μεταγραφή φαίνεται ήδη επιτυχημένη!

Αϊτόρ: Είναι φανερό πως ο Ισπανός εξτρέμ είναι… έξω από τα νερά του. Δεν πήρε πολλές μπάλες, γενικότερα έδειξε λίγα πράγματα. Είχε διάθεση, αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το τέμπο της ομάδας στον επιθυμητό βαθμό. Η ποιότητά του είναι δεδομένη, όμως, χρειάζεται χρόνο. Θυμίζουμε πως στην προπόνηση της Τρίτης αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση.

Βέλεθ: Για ακόμη μια φορά ήταν «βράχος» στην άμυνα. Στο παιχνίδι με την Μαρκό δεν μπορούσε να αξιολογηθεί, όμως, στο ΟΑΚΑ φάνηκε αισθητά η ανασταλτική του ικανότητα. Είχε καταλυτικές παρεμβάσεις στις επιθέσεις των Κρητικών. Ταίριαξε με τον Μαυρομμάτη στο κέντρο της άμυνας και ο Παναθηναϊκός δεν ανησύχησε ιδιαίτερα από τους επιθετικούς του ΟΦΗ.

Ιωαννίδης: Πολύ καλός στο ντεμπούτο του ο νεαρός επιθετικός. Κλασσικός φορ με χαρακτηριστική κίνηση που φάνηκε στην πάσα τετ – α τετ του Λαζαρίδη (η φάση σταμάτησε για οφσάιντ). Έγινε αισθητός στους αντίπαλους αμυντικούς, οι οποίοι δυσκολεύονταν να τον σταματήσουν. Ένα hot prospect για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ιωαννίδης, ο οποίος χρειάζεται ακόμη δουλειά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News