Κι άλλος μπακ από Αργεντινή για Παναθηναϊκό

Στη λίστα του Τσάβι Ρόκα φαίνεται να είναι ο Γκάμπριελ Ρόχας της Σαν Λόρεντσο για τη θέση του αριστερού μπακ.
Σύμφωνα με την Ole , οι “πράσινοι” εξετάζουν την περίπτωση του 23χρονου αμυντικού, ο οποίος όμως έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με την ομάδα της Αργεντινής.
«Η Σαν Λορέντζο θέλει από τον 23χρονο να ανανεώσει το συμβόλαιο του ώστε να μην φύγει ως ελεύθερος στην επόμενη σεζόν. Το μέλλον του ίσως να είναι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, που ενδιαφέρεται», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.
#SanLorenzo | Panathinaikos tiene en carpeta a Gabriel Rojas, quien volvió de Peñarol pero no tiene lugar en CASLAhttps://t.co/ggqlWCrpad
— Diario Olé (@DiarioOle) August 22, 2020
Η περίπτωσή του είναι δύσκολη, καθώς η Σαν Λορέντσο δεν είναι εύκολη διαπραγματεύτρια και δεν θα τον αφήσει εύκολα αν ο Ρόκα προχωρήσει με την περίπτωσή του.
Φέτος είχε 4 συμμετοχές, ενώ γενικά στην καριέρα του μετράει 77 συμμετοχές με 6 ασίστ σε Σαν Λορέντσο και Πενιαρόλ.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News