Ο τζόγος με το «Παναθηναϊκός TV»

Ο τζόγος με το «Παναθηναϊκός TV»

Το Παναθηναϊκός TV είναι ήδη γεγονός, είναι στον «αέρα»…

Μάλιστα αύριο θα μεταδώσει δωρεάν στις 18:30 το φιλικό της ομάδας με τη Μαρκό και την Τετάρτη ένα ακόμη τεστ, απέναντι στον ΟΦΗ. Θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά, αλλά το «φιλέτο» είναι τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας για την Super League, που θα μεταδίδονται συνδρομητικά μέσω διαδικτύου και μέσω της πλατφόρμας της COSMOTE TV (ως πρόσθετη έξτρα χρέωση).

Οπως σε κάθε απόφαση που παίρνει μία ομάδα υπήρξαν και θετικές αντιδράσεις για τη λύση της συνεργασίας με το συνδρομητικό κανάλι με αρκετό κόσμο να λέει πως άργησε κιόλας ενώ υπήρχαν και άλλοι που εξέφραζαν την ανησυχία τους.

Οντως ο Παναθηναϊκός πήρε ένα μεγάλο ρίσκο καθώς πέταξε 5,7 εκατομμύρια που θα είχε σίγουρο κέρδος και πλέον το τριφύλλι καλείται να βγάλει το συγκεκριμένο ποσό ή τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος του από ένα κανάλι που θα διαχειρίζεται αποκλειστικά η ομάδα. Οπότε το ρίσκο είναι μεγάλο και μένει να φανεί αν θα δικαιωθεί η απόφαση που πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Επίσης, όπως σημειώνει η Sportday, με μη εγγυημένο τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι ένα ζήτημα τι θα γίνει με την άδεια της επόμενης σεζόν όταν η ΟΥΕΦΑ θα θελήσει να δει εγγυημένα έσοδα Πρόβλημα που είχε φέτος και ο ΠΑΟΚ με το αντίστοιχο ΡΑΟΚ TV.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News