«Θέλει δανεικό τον Μπερίσα ο Παναθηναϊκός»
Το όνομα του 22χρονου Γερμανού φορ, Μεργκίμ Μπερίσα, συνδέεται με τον Παναθηναϊκό.
Πιο συγκεκριμένα, ο λογαριασμός Sqent Foot που ασχολείται με μεταγραφές αναφέρει πως «ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον 22χρονο φορ Μεργκίμ Μπερίσα της Σάλτσμπουργκ για δανεισμό».
Ο Μπερίσα γεννήθηκε στη Γερμανία, πήρε το γερμανικό διαβατήριο και μετράει μία συμμετοχή με την Εθνική U21 της Γερμανίας.
Την περσινή χρονιά δόθηκε στο πρώτο μισό δανεικός στην Άλταχ και τον Γενάρη επέστρεψε στην Σάλτσμπουργκ, όπου ολοκλήρωσε τη χρονιά.
Σε 30 συμμετοχές και στις δύο ομάδες πέρυσι, είχε 10 γκολ και 6 ασίστ σε 30 συμμετοχές.
Ο υψηλόσωμος φορ (1.88μ) ουσιαστικά ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Σάλτσμπουργκ και δεσμεύεται με την αυστριακή ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του ’22.
Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ασχοληθεί με την περίπτωσή του μόνο στο σενάριο που πουληθεί ο Φεντερίκο Μακέντα.
Δείτε την ανάρτηση:
NEWS🇬🇷🇦🇹🇩🇪: Panathinaikos and AEK are interested in 22 year-old striker Mergim Berisha from RB Salzburg on a season-long loan. pic.twitter.com/3KC2CbmaY4
— Sqenf Foot (@SqenfFoot) August 17, 2020
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»