Σενάριο για Παναθηναϊκό και Λέντες (vid)

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Λέντες (vid)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει έναν βασικό χαφ, ωστόσο την ίδια στιγμή ο Τσάβι Ρόκα κινείται και ακόμη έναν μέσο, που θα συμπληρώνει τις θέσεις στο κέντρο. Σενάριο για Γκας Λέντες….

Την ώρα που ο Τσάβι Ρόκα κινείται για το «μπαμ» με τον Μπενιάτ Ετσεμπαρία, έχοντας ως εναλλακτική και τον Στίβεν Ντεφούρ, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναζητά κι έναν παίκτη για να συμπληρώσει τη μεσαία γραμμή.

Δηλαδή, για έναν παίκτη που από τη μία δεν θα «κόψει» την εξέλιξη του Αλεξανδρόπουλου, αλλά θα είναι «εκεί» όποτε τον χρειαστεί ο προπονητής.

Μία τέτοια περίπτωση φέρεται να είναι -σύμφωνα με την ιστοσελίδα to10- ο 28χρονος Πορτογάλος Γκας Λέντες, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη «Μασία» της Μπαρτσελόνα και -παρόλο που θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο- δεν έκανε το ξεπέταγμα στην καριέρα του και περιορίστηκε στη Μπαρτσελόνα Β.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News