Πρώτα Ετσεμπαρία και η εναλλακτική επιλογή

Πρώτα Ετσεμπαρία και η εναλλακτική επιλογή

Ο Παναθηναϊκός «παίζει» ανάμεσα σε δύο βαριά ονόματα για την ενίσχυση στα χαφ με τον Ντάνι Πογιάτος και τον Τσάβι Ρόκα να βάζουν στην κορυφή της λίστας τον Μπενιάτ Ετσεμπαρία και για εναλλακτική επιλογή τον Στίβεν Ντεφούρ.

Σημερινό ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «κλείσει» τον Μπενιάτ Ετσεμπαρία, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (τον συνάντησε μπροστά του το 2017 το «Τριφύλλι»).

Ωστόσο, οι «πράσινοι» έχουν δουλέψει και εναλλακτική επιλογή με τον Τσάβι Ρόκα να’χει πάρει μια καθαρή εικόνα από το τι γίνεται γύρω από το όνομα του Στίβεν Ντεφούρ.

Από τις αρχές του Ιουλίου υπάρχει αυτό το όνομα στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν βιάστηκαν να επιλέξουν τον «εκλεκτό» χαφ που θα αντικαταστήσει τον Δώνη στο ρόστερ. Όμως, λίαν συντόμως αναμένεται να πάρουν την απόφασή τους για να μπουν στην τελική ευθεία για να «κλείσουν» το φετινό ρόστερ.

Ο Ντεφούρ είναι ελάχιστα πιο «αλμυρός» από τον Ετσεμπαρία (φέτος είχε λαμβάνειν 650.000 ευρώ), ωστόσο, ο Βέλγος διεθνής δείχνει πιο συγκαταβατικός να αλλάξει περιβάλλον (έχει παίξει σε Αγγλία, Βέλγιο, Πορτογαλία). Από την άλλη, ο Ετσεμπαρία δεν έχει αποχωριστεί το ισπανικό πρωτάθλημα.

Θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, αν ο Παναθηναϊκός «κλείσει» κάποιον από τους δύο με την τετράδα στα χαφ να συμπληρώνουν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ και Αλεξανδρόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News