Εκεί θέλει να συνεχίσει ο Μακέντα - Η στάση του Ερυθρού Αστέρα
Οι Σέρβοι ισχυρίζονται πως υπάρχει συμφωνία με τον Μακέντα, ο «Κίκο» δεν ψήνεται για Βελιγράδι και ο Παναθηναϊκός ζητάει 1 εκατ. ευρώ ακατέβατα.
Το σήριαλ, το οποίο συντηρούν κυρίως στον Ερυθρό Αστέρα, ανάμεσα σε Μακέντα – Παναθηναϊκό – Ερυθρό Αστέρα καλά κρατεί.
Ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθεί να καλύψει τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι πράσινοι θέλουν 1 εκατ. ευρώ cash χωρίς μπόνους και δόσεις.
Από κει και πέρα, ο Μακέντα δεν «καίγεται» να μετακομίσει στο Βελιγράδι, παρότι τα χρήματα είναι ελαφρώς καλύτερα από αυτά που θα πάρει στον Παναθηναϊκό. Γι’αυτό, ο Κίκο έκανε και τα ανάλογα ποσταρίσματα δείχνοντας την πρόθεσή του να μείνει στο «Τριφύλλι».
Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2019-2020 προτιμά να περιμένει προτάσεις είτε από Αγγλία, είτε από Ιταλία. Όπως γίνεται αντιληπτό, θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του ή στο πρωτάθλημα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βούιξε η Βραζιλία: «Δυνατά για Τετέ η Γκρέμιο»
- Η ατάκα «έκπληξη» του Νικολαϊδη για τη μεταγραφή του Γερεμέγεφ στον ΠΑΟΚ
- Παπαδημητρίου: «Τον έβλεπες και λυπόσουν» - Βαριά ατάκα για παίκτη του Παναθηναϊκού
- Βαϊμάκης: «Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο Μπενίτεθ με αυτό - Αυτό είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Σίλβα - Όλη η αλήθεια (vid)