Φακούντο Σάντσες: Ο λόγος που τον επέλεξε ο Παναθηναϊκός (vid)

Φακούντο Σάντσες: Ο λόγος που τον επέλεξε ο Παναθηναϊκός (vid)

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Φακούντο Σάντσες, με το τριφύλλι να καλύπτει το κενό που δημιουργήθηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια, απορρίπτοντας πολλές προτάσεις από ομάδες της χώρας του και τη Βραζιλία, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες είχε φτάσει πολύ κοντά στην τουρκική, Χατάγιασπορ.

Τα στοιχεία που τον κάνουν ξεχωριστό – Πού υστερεί

Ας δούμε, τώρα, μερικά από τα στοιχεία που διακρίνουν τον Σάντσες…

Είναι τρομερά γρήγορος, με καλά στοιχεία ανασταλτικά, ενώ πολλές φορές κινείται επιθετικά, δημιουργώντας πολλά ρήγματα και χώρους για τους συμπαίκτες του.

Από εκεί και πέρα, δεν θεωρείται… σκόρερ ή ο παίκτης που θα μοιράσει ασίστ. Άλλωστε στην καριέρα του έχει ένα γκολ και ασίστ, ανά 8 παιχνίδια,.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που… βγαίνει εκτός Ευρώπης, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία. Παρόλα, το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε διοργανώσεις όπως το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Σαντουμερικάνα, δείχνει πώς έχει παραστάσεις που μπορούν να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News