Η «αλήθεια» Ανουάρ για την ελληνική διαιτησία
Ο Ανουάρ Τουχαμί μίλησε για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την ελληνική διαιτησία.
Αναλυτικά, ένα απόσπασμα όσων δήλωσε στην ιστοσελίδα sport24.gr:
– Θα επέστρεφες στον Παναθηναϊκό;
“Πάντα το έχω πει. Στον Παναθηναϊκό ένιωσα καλά. Τόσο η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, όσο και οι συμπαίκτες και οι οπαδοί με εκτίμησαν. Θα επέστρεφα χωρίς κανέναν πρόβλημα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις και θα επέστρεφα. Τώρα θα ξεκινήσω προετοιμασία με τη Βαγιαδολίδ. Θα παλέψω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα. Εάν δεν μείνω στη Βαγιαδολίδ ίσως να βγει κάτι στην Ισπανία, δεν κλείνω καμία πόρτα, σίγουρα θα ήθελα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό”.
-Ποια είναι η γνώμη σου για την ελληνική διαιτησία;
“Η ελληνική διαιτησία ειλικρινά δεν μου άρεσε καθόλου. Υπήρχαν πολλά ματς που δεν κατάλαβα γιατί σφύριζαν μερικά φάουλ, πέναλτι ή γιατί ακύρωναν γκολ. Δεν θέλω να σκέφτομαι άσχημα, αλλά δεν με έπεισε η ελληνική διαιτησία”.
– Τελικά έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για το ενδεχόμενο επιστροφής;
“Είπα και πιο πριν, η προτεραιότητά μου είναι να κάνω μια καλή σεζόν με τη Βαγιαδολίδ. Εάν δεν το καταφέρω, θα μου άρεσε να παίξω στον Παναθηναϊκό”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξεκάθαρη η Λαμπαδαρίου, «γκρέμισε» την προπαγάνδα για το Παναθηναϊκός-Άρης (vid)
- Καρπετόπουλος: «Οι δύο παίκτες "μεγάλο δώρο" του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Κατσαρός: «Αυτό είναι το συμπέρασμά μου για Μπενίτεθ» - Ατάκα για Τεττέη (vid)
- Πανούτσος: Η ατάκα για Τεττέη-Ταμπόρδα μετά το Παναθηναϊκός-Άρης 3-1
- Μπενίτεθ: Η απάντηση για τη διαιτησία - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου