Προσπάθησε για τον «αλμυρό» Ροντρίγκες ο Παναθηναϊκός
Ο Τσάβι Ρόκα κοιτάει παίκτες υψηλής χρηματικής αξίας παίζοντας τις πιθανότητές του για κάποιο μεταγραφικό «μπαμ».
Αυτό συνέβη με τον Καρλίτος (είναι πιο ακριβός, αλλά οι συνθήκες ευνόησαν τον Παναθηναϊκό), αλλά δεν συνέβη με τον Ίσλα ή τον Βαλένθια.
Το είπε εξάλλου, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ότι «μπορεί να υπάρξει κάποια μεταγραφική έκπληξη το καλοκαίρι».
Μία τέτοια περίπτωση είναι του Λουίς Ροντρίγκες, ο οποίος αγωνίζεται στο Μεξικό και στην Τιγκρές (10 συμμετοχές, 1 ασίστ).
Δεν έχει αρκετούς συμμάχους το «Τριφύλλι». Αρχικά, η Τιγκρές προτίθεται να ανανεώσει τον 29χρονο δεξιό μπακ, όμως, υπάρχουν και αρκετοί… μνηστήρες (και από Μεξικό, αλλά και από MLS).
Συν τοις άλλοις, το κασέ του Ροντρίγκες είναι απλησίαστο και σύμφωνα με το Transfermarkt η χρηματική του αξία στην αγορά αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τρεις «γραμμές» για τερματοφύλακα και το όνομα που κάνει τη διαφορά
- Παναθηναϊκός για Μικολένκο - Οι δυσκολίες
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό πλάνο με Κωστή, Τσάπρα και «top-class» μέσο
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η... έμμεση σύνδεση Σέχου με Κορόνα
- Άλλαξαν ώρα και μέρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού