Μπήκε «εμπόδιο» η Νότιγχαμ για Ιωαννίδη
Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Ζοσέ Ανιγκό χώθηκε… σφήνα για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
Τον 20χρονο επιθετικό του Λεβαδειακού έβαλε στο στόχαστρο της η αγγλική ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, μερικές μέρες μετά το… κάζο από την Στόουκ και την παραμονή της στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.
Ο Ζοσέ Ανιγκό γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή και τις δυνατότητές του, αλλά ήρθε μάλλον… δεύτερος στην υπόθεση.
Ο ελπιδοφόρος φορ είναι μια ανάσα από τον Παναθηναϊκός, εκεί όπου θα χρησιμοποιηθεί ως τρίτος επιθετικός πίσω από τους Καρλίτος και Μακέντα (ή τον αντικαταστάτη του).
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Δεχθήκαμε ανήθικη κριτική»: Μήνυμα Γιαννακόπουλου - Οι αιχμές, η στήριξη και η σιγουριά για τη συνέχεια
- Αταμάν: «Μηνύματα» για Βαλένθια - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Αλλαγή ημέρας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον ημιτελικό του Final Four αν προκριθεί
- Επική ατάκα Φαρίντ μετά το Παναθηναϊκός-Μονακό!