Ανουάρ, Κονέ και... άγνωστος για Παναθηναϊκό!

Κονέ: Τον… στέλνει Παναθηναϊκό ο αδερφός του (pic)

Η απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού χαφ είναι αναγκαία για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο παίκτης που θα καλύπτει αγωνιστικά και θα είναι στα οικονομικά μέτρα της ομάδας.

Ο Τσάβι Ρόκα «χτενίζει» την αγορά χωρίς όμως μεγάλη βιασύνη, καθώς γνωρίζει καλά πως όσο περνούν οι μέρες θα προκύπτουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και σε πιο προσιτές τιμές.

Παράλληλα, υπάρχει πάντα η κρυφή ελπίδα για επιστροφή του Ανουάρ. Ο Μαροκινός θα αρχίσει τις επόμενες μέρες προετοιμασία με την Βαγιαδολίδ θέλοντας να πείσει τον προπονητή του πως αξίζει θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Αν όμως διαπιστώσει πως δεν υπολογίζεται ή ότι θα έχει λιγοστές ευκαιρίες, δεν είναι απίθανο να γίνει ξανά διαθέσιμος προς δανεισμό και ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα ενδιαφερθεί.

Τι ισχύει με τον Παναγιώτη Κονέ

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ξεχωρίσει ορισμένες επιλογές για τον χώρο του κέντρου και ο Παναγιώτης Κονέ δεν είναι στις βασικές. Δεν έχει καεί πάντως ο διεθνής Έλληνας χαφ. Το όνομά του παραμένει στη λίστα του «τριφυλλιού», αλλά δεν είναι ψηλά. Γι’ αυτό και θα προχωρήσουν οι «πράσινοι» σε περίπτωση που δεν καταλήξουν σε συμφωνία με κάποιον από τους υπόλοιπους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News