Το... σκέφτεται για Ξενόπουλο η Μονπελιέ
Οι δύο εκπληκτικές εμφανίσεις του Βασίλη Ξενόπουλου στα πλέι οφ απέναντι σε Άρη και ΟΦΗ προκάλεσαν το ενδιαφέρον της γαλλικής Μονπελιέ, η οποία δεν αποκλείεται να καταθέσει και επίσημη πρόταση μέσα στον Αύγουστο.
Ο Παναθηναϊκός έχει να… καμαρώνει πως έβγαλε από τα «φυτώρια» του δυο σπουδαίους τερματοφύλακες… έτοιμους να πάρουν και φανέλα βασικού, αν χρειαστεί. Τον Ξενόπουλο και τον Χριστογεώργο.
Ο πρώτος «έλαμψε» στα πλέι οφ με τις δύο αποκρούσεις πέναλτι στα ματς με Άρη και ΟΦΗ. Ο νεαρός τερματοφύλακας νίκησε τους Φετφατζίδη και Φιγκεϊρέντο αντίστοιχα, αλλά είναι και η συνολική του παρουσία κάτω από τα πράσινα γκολπόστ που τον έκανε να ξεχωρίσει.
Σύμφωνα με τη Sportday η Μονπελιέ τον έχει σημειώσει ψηλά στην ατζέντα της και είναι αρκετά πιθανό να καταθέσει και επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσει. Μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο μια επαφή των Γάλλων με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τίποτε παραπάνω.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ