Φιλικά και με ομάδες από το εξωτερικό
Ο Παναθηναϊκός δεν θα αρκεστεί μόνο σε φιλικά με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας και σχεδιάζει να δώσει ακόμη δύο αγώνες μέσα στον Σεπτέμβριο απέναντι σε ομάδες από το εξωτερικό.
Στο πιο περίεργο καλοκαίρι της σύγχρονης ιστορίας του ποδοσφαίρου οι ομάδες επιδιώκουν – πάντοτε με γνώμονα την ασφάλειά τους – να πραγματοποιήσουν όσο το δυνατόν γίνεται, καλύτερη προετοιμασία.
Κι ο Ντάνι Πογιάτος θα κληθεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες που υπάρχουν και να φτάσει τους παίκτες του στο επιθυμητό στάδιο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με τη Sportday το «Τριφύλλι» θα δώσει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη ακόμη δύο φιλικά με ομάδες από το εξωτερικό, η μία εξ’αυτών, μάλιστα, θα είναι ισχυρή.
Θυμίζουμε πως στα τέλη του Αυγούστου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Μαρκόπουλο, τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»