Τόσα δίνουν οι Άραβες σε Παναθηναϊκό για Μακέντα - Μεγάλη απόσταση

Το «κάρφωσε» ο Κολοβός, 0-1 ο Παναθηναϊκός τον Άρη! (vid)

Εκτός από την Τουρκία (Αλάνιασπορ και Αντάλιασπορ), ο Φεντερίκο Μακέντα έχει τραβήξει την προσοχή και από την Αραβία και δη από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ειδικότερα, η Σαμπάμπ Αλ Αχλί έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ιταλό επιθετικό, με τον σύλλογο από το Ντουμπάι να προσφέρει στον Μακέντα ένα πολύ ελκυστικό, διετές συμβόλαιο με υψηλότατες απολαβές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση (οι αποδοχές του στον τρίτο χρόνο του με το «τριφύλλι» είναι μόλις 250.000 Ευρώ).

Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση, είναι το αν και κατά πόσο οι Άραβες είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τα οικονομικά «θέλω» του Παναθηναϊκού, καθώς οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», έχουν οριοθετήσει ως τιμή «εκκίνησης» των συζητήσεων για την πώληση του Μακέντα, ένα ποσό λίγο πάνω από το 1 εκατ. Ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr, τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να ξοδέψει η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φτάνουν τις 500.000 ευρώ για τον Παναθηναϊκό, ένα ποσό που πολύ δύσκολα θα οδηγήσει σε deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News