Σισέ: «Καμία συμπάθεια με Μαρινάκη - Γελοία η διαιτησία στο Καραϊσκάκη»

Σισέ: «Καμία συμπάθεια με Μαρινάκη - Γελοία η διαιτησία στο Καραϊσκάκη»

Συνέντευξη στο περιοδικό «4-4-2» παραχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος μίλησε και για τις δύο σεζόν που πέρασε στον Παναθηναϊκό.

Τι είπε ο Γάλλος για το τατουάζ με το τριφύλλι, το… επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τη «γελοία» διαιτησία.

Αναλυτικά:

«Πέρασα φανταστικά Αγαπώ το κλαμπ Είναι γεμάτο από αγάπη και πάθος. Οντως έχω κάνει τατουάζ με το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτό και τα 5 αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ που έκανα μετά την κατάκτηση του με τη Λίβερπουλ είναι τα μοναδικά πάνω μου που συνδέονται με το ποδόσφαιρο. Είχα έναν τσακωμό με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού μετά από ένα ντέρμπι. Δεν ήρθαμε σε επαφή αλλά δεν συμπαθούσαμε ο ένας τον άλλο. Είχα επίσης πολλά θέματα με τη διαιτησία. Εχει περάσει καιρός αλλά ακόμη με ενοχλεί όταν τα θυμάμαι. Εδιναν τόσο κακές αποφάσεις και μία φορά χάσαμε ένα ματς-κλειδί εξαιτίας μίας τέτοιας απόφασης. Επρεπε να αντιμετωπίσω τον διαιτητή καθώς είχα πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ. “Ηταν οφσάιντ” τον ρώτησα; “Οχι” μου απάντησε. “Τότε γιατί το ακύρωσες”. Τον ξαναρωτάω. “Έμ ξέρεις ο βοηθός σήκωσε τη σημαία” μου είπε και τον ρώτησα: “Ποιος διαιτητεύει. Εσύ ή αυτόςς”. Ηταν γελοίο. Πάρα πολύ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News