"Άκυρο" Ξαβιέ σε Γκιμαράες για Παναθηναϊκό!

Προφορική συμφωνία με Ξαβιέ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει εδώ κι αρκετές ημέρες σε προφορική συμφωνία με τον Αντόνιο Ξαβιέ, για διετές συμβόλαιο κι ο Πορτογάλος εξτρέμ, αφού ολοκληρώσει την προσεχή Κυριακή (26/07) τις υποχρεώσεις του με την Τοντέλα (παίζει εκτός έδρας με τη Μορεϊρένσε και της αρκεί ένας βαθμός για να εξασφαλίσει την παραμονή της) αναμένεται στην Αθήνα για να «σφραγίσει» τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Ο 28χρονος εξτρέμ, δείχνει να έχει πάρει πλέον τις αποφάσεις του, μολονότι τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε προσεγγίσεις και… πιέσεις και από ομάδες της πατρίδας του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τους Πορτογάλους ρεπόρτερ, πριν από λίγες ημέρες η Βιτόρια Γκιμαράες (7η στην εφετινή Primeira Liga) επιχείρησε να μπει… σφήνα στη μεταγραφή του Ξαβιέ, προσεγγίζοντάς τον για συμβόλαιο 2 ετών.

Ο Ξαβιέ, ωστόσο, παρά τις συνεχείς «οχλήσεις» της πορτογαλικής ομάδας, ήταν κάθετα αρνητικός και μάλιστα, αργά το βράδυ της Πέμπτης (23/07) είπε ένα ξεκάθαρο κι οριστικό «όχι» προς τη διοίκηση της Γκιμαράες, υπογραμμίζοντας πως έχει ήδη αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αναμένεται στην Αθήνα έως την Τρίτη (28/07) κι αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με τους «πράσινους». Οι δε «καθαρές» απολαβές του θα είναι περίπου 150.000 Ευρώ ετησίως, ενώ θα προστεθούν και μπόνους στόχων και συμμετοχών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News