Όγκαστ: Το συμβόλαιο που θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Τα "κλικς" από την άφιξη του Όγκαστ (pic)

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Ζακ Ογκαστ αναμένεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκός, με τη συμφωνία να πλησιάζει!

Κοντά στην τελική συμφωνία με τον Ζακ Όγκαστ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την απόκτηση του.

Κοντά σε συμφωνία με ακόμα έναν παίκτη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον Ζακ Όγκαστ να αναμένεται να γίνει η επόμενη προσθήκη στο πράσινο ρόστερ.

Η οικονομική διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως διευθετήθηκε, και πλέον ο 27χρονος σέντερ είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια και να συμφωνήσει για την μεταγραφή του στους «πράσινους».

Ο παίκτης που έχει ελληνικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου προέρχεται από δύο γεμάτες χρονιές με τη Γαλατασαράι και είναι θέμα χρόνου να επέλθει μαζί του οριστική συμφωνία. Άλλωστε η αποχώρηση Βουγιούκια δείχνει ότι ανοίγει και τυπικά ο δρόμος για τη θέση «5» και την επιστροφή του Όγκαστ στο ΟΑΚΑ.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό ο Ογκαστ θα είναι για 1+1 χρόνια!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News