ΠΑΝΑΘΑ απέναντι στη «βρώμα» του ποδοσφαίρου!

ΠΑΝΑΘΑ απέναντι στη «βρώμα» του ποδοσφαίρου!

Ένας «λαβωμένος» Παναθηναϊκός χιλίων προβλημάτων με προπονητή που έχει ημερομηνία λήξης… κατασπάραξε τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ήρθε ισόπαλος 0-0, ΑΛΛΑ έβαλε τη σφυρίχτρα του Γιώργου Κομίνη στη… θέση της μένοντας όρθιος απέναντι στην ΑΛΗΤΕΙΑ.

Χωρίς Ινσούα, Γιόχανσον, Ζαχίντ, Δώνη, Αγιούμπ και Πούγγουρα… απέναντι στο πολυτελές ρόστερ του Ολυμπιακού… ο Παναθηναϊκός άφησε άφωνη την «κοινή γνώμη» και με τις δυνατότητές του διεκδίκησε στα ίσα τη νίκη.

Οι Ανουάρ και Χατζηθεοδωρίδης έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση με τα πράσινα, οι Θεοχάρης και Αλεξανδρόπουλος έπαιξαν σαν… βετεράνοι, Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος ήταν οι δύο αμυντικοί «πυλώνες» για τον Γιώργο Δώνη.

Μοιραίος για το «τριφύλλι» ήταν ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο δεκάλεπτο με το τετ α τετ απέναντι στον Σα από ασίστ του Μπουζούκη.

Ο Κομίνης… θυμήθηκε τον Παπουτσέλη, ο Διούδης έπιασε πέναλτι του Βαλμπουενά

Προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Γιώργος Κομίνης, ακόμη και με τη βοήθεια του VAR, μετέτρεψε προσωρινά το ματς σε… κωμωδία, αλλά ο Σωκράτης Διούδης τον έβαλε στη θέση του.

Ο Έλληνας διαιτητής δεν έβγαλε από το παιχνίδι με δεύτερες κίτρινες τους Μπα στο πρώτο μέρος και Χασάν στο δεύτερο, ενώ καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε «βουτιά» του Βαλμπουενά. Μάλιστα, είχε και το θράσος να βγάλει κίτρινη στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος βγήκε έξω από τα… ρούχα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News