Αρέσει πολύ ο Σορό - Ποιες οι δυσκολίες

Αρέσει πολύ ο Σορό - Ποιες οι δυσκολίες

Ο Αλμπέρτο Σορό της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τα εξτρέμ που έχουν ξεχωρίσει οι Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος για να πλαισιώσουν τους Χατζηγιοβάνη, Αϊτόρ και Εμμανουηλίδη, ωστόσο η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εξαιρετικά ταλαντούχος 21χρονος αρέσει στον…επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Τσάβι Ρόκα.

Ο Σορό έκανε το “ξεπέταγμά” του τη σεζόν 2018-19 στην Σαραγόσα, με αποτέλεσμα να αναγκάζει την Ρεάλ Μαδρίτης να βγάζει 2.5 εκ. ευρώ από τα ταμεία της για να τον αγοράσει πέρσι το καλοκαίρι και να τον αφήνει δανεικό για ένα χρόνο στην ομάδα που τον ανέδειξε. Φέτος έκανε εξαιρετική χρονιά μετρώντας 7 ασίστ και 4 γκολ σε 31 παιχνίδια.

Όσον αφορά τις δυσκολίες της περίπτωσής του, αρχικά, οι Μαδριλένοι τον πιστεύουν για το μέλλον. Το πιο πιθανό είναι να τον παραχωρήσουν δανεικό και φέτος (έχει συμβόλαιο ως το 2024), ωστόσο το πιο πιθανό είναι να ψάξει κάποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όχι το ελληνικό για τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Παράλληλα, πολύ δύσκολα -ακόμη και αν ο Παναθηναϊκός αξιοποιήσει τις καλές σχέσεις Πογιάτος & Ρεάλ – μετά από έναν πιθανό δανεισμό θα έμπαινε κάποια ρήτρα που θα μπορούσε να καλύψει το “τριφύλλι”. Φυσικά, σημασία έχει και η θέληση του παίκτη για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News