Αϊτόρ: Δύο αριθμοί φανέλας στο μυαλό του

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό, που ανακοίνωσε κι επίσημα χθες την απόκτησή του.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και με τη… βούλα είναι από σήμερα και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, με το «τριφύλλι» να ανακοινώνει και επίσημα την μεταγραφή του 24χρονου πρώην εξτρέμ της Τβέντε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο 24χρονος εξτρέμ ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το νούμερο που θα φορέσει στη θητεία του στον Παναθηναϊκό και αν αυτό θα είναι το 10 που είχε φέτος ο Ζαχίντ και το οποίο μετά την αποχώρηση του θα μείνει ελεύθερο.

Στην Τβέντε ο Ισπανός εξτρέμ είχε το 20 και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αν και ρωτήθηκε σχετικά με το νούμερο που θέλει να έχει στη φανέλα του έδειξε να μην έχει πρόβλημα και τόνισε πως είναι κάτι που θα το αποφασίσει τις επόμενες μέρες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News