Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ώρα: Με ψυχή... σπάστε το αήττητο - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ώρα: Με ψυχή... σπάστε το αήττητο - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ώρα: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται απόψε στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό (Novasports 2, 21:30, Newspao.gr) για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Το ντέρμπι των αιωνίων «κλέβει» την παράσταση αυτό το Σαββατοκύριακο στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται τους πράσινους.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, καθώς δεν υπολογίζονται οι δύο βασικοί ακραίοι μπακ, Γιόχανσον και Ινσούα, καθώς και οι Πούγγουρας, Μπεκ και Περέα. Από την άλλη, ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιχειρήσει να καλύψει το κενό του Βαλμπουενά.

Το «τριφύλλι» δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού δεν διεκδικεί κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο, θα παίξει για το γόητρο και για να… σπάσει το αήττητο του «αιώνιου».

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ώρα | Διαβάστε τις δηλώσεις του Σωκράτη Διούδη:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και όλοι στην ομάδα το πιστεύουμε. Πάντα τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στο πάθος και στο ποιος το θέλει περισσότερο».

Για το κίνητρο που έχει ο Παναθηναϊκός στα play off: «Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον ξεκάθαρο στόχο για να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικείς τη νίκη. Όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού στόχος είναι να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα ποιον έχεις απέναντί σου. Το κίνητρό μας είναι μεγάλο, να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Επίσης όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δυνατά απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους, θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και σε καλό επίπεδο».

Για το διπλό όνειρό του με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ομάδα: «Το όνειρό μου με τον Παναθηναϊκό είναι να αρχίσουμε να διεκδικούμε τίτλους. Είναι κάτι που λείπει τόσο από τον σύλλογο όσο και από εμένα. Γι’ αυτό υπέγραψα και την ανανέωσή του συμβολαίου μου. Όσον αφορά την Εθνική είναι ένα παιδικό μου όνειρο που πραγματικά θα κάνω τα πάντα για να το πραγματοποιήσω, πάντα μέσα από τη δουλειά και την απόδοσή μου στον αγωνιστικό χώρο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News