Αυτά ισχύουν για το "οχτάρι" - Τα ονόματα που απασχολούν
Ο Χρήστος Δώνης δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει για ένα βασικό οχτάρι για να τον τοποθετήσει δίπλα στον Δημήτρη Κουρμπέλη, ειδικότερα σε περίπτωση που ο νέος προπονητής αποφασίσει να παίξει με δύο οχτάρια (4-3-3) ή να χρησιμοποιήσει τον Αγιούμπ ως δεκάρι.
Τρεις από τις πέντε περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά ο Τσάβι Ρόκα, οι τρεις έχουν γραφτεί στο newspao.gr, ενώ οι άλλες δύο -για την ώρα- δεν έχουν διαρρεύσει.
Αναλυτικά:
Μανού Μορλάνες: Απασχόλησε τον Γενάρη, ωστόσο η Βιγιαρέαλ δεν τον παραχώρησε. Ο 21χρονος Ισπανός αρέσει ακόμα στον Τσάβι Ρόκα και έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον μανάτζερ του παίκτη, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Αϊτόρ.
Χαβιέρ Εσπινόσα: Προέρχεται από δύο καλές σεζόν με την Τβέντε και πλέον είναι ελεύθερος. Έχουν γίνει επαφές με τη πλευρά του, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και μεταξύ Εσπινόσα και Αϊτόρ που υπήρξαν συμπαίκτες.
Όσκαρ Χίλιεμαρκ: Η πιο δύσκολη περίπτωση από όλες. Ο Σουηδός αρέσει στον Ρόκα, αλλά για την ώρα δεν έχουν γίνει επαφές. Ο Σουηδός είναι εξαιρετικός παίκτης και είχε κάνει τη διαφορά στο “τριφύλλι” όντας δανεικός από τη Τζένοα. Μένει ελεύθερος τον Ιούλιο και αν ρίξει το κασέ του θα μπορούσε να απασχολήσει. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι και πέρσι δήλωνε ότι ο Παναθηναϊκός ακόμα τον “πλήρωνε” ενώ γενικότερα είχε θεωρήσει το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό δύσκολο λόγω των οφειλών.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι μεταγραφή θέλει ο Νίστρουπ δίπλα στον Ντε Φράι
- Παναθηναϊκός: Ο Ντέσερς βάζει «φρένο» σε νέα μεταγραφή
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανές επιλογές ενδεκάδας στο φιλικό με τη Χέλμοντ
- Παναθηναϊκός: Ισχύει η μεταγραφή Σέχου - Το αληθινό ποσό και η απόφαση για το μέλλον του
- Παναθηναϊκός - Χέλμοντ φιλικό: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση σήμερα (1/7)