«Καμία αναφορά στον προϋπολογισμό Μπακογιάννη για γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Μπακογιάννης: «Αύριο το πρωί μπορεί να ξεκινήσει ο Βοτανικός»

Προτάσεις για την επανεκκίνηση του αθλητισμού παρουσίασαν τα αρμόδια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, την Πέμπτη 11/6/2020.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζοντας, μεταξύ άλλων, την επίθεση ατόμων ενάντια στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισαν «επικοινωνιακές» τις δηλώσεις του Δημάρχου κ. Μπακογιάννη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι έχει κατατεθεί και εγκριθεί ο προϋπολογισμός για τα επόμενα τρια χρόνια, για άλλες παρεμβάσεις και όχι για το γήπεδο του συλλόγου.
«Συμφωνούμε με τη διπλή ανάπλαση (χωρίς ΣΔΙΤ που οδηγούν σε άλλες καταστάσεις), δηλαδή γήπεδο και κλειστό στο Βοτανικό», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλεξίου, παρουσιάζοντας και το υπόλοιπο σχετικό πακέτο της πρότασης, μεταξύ αυτών και μουσείο στο χώρο της «Θύρας 13».
«Η χθεσινή ανάρτησή του και η σημερινή του εφάνιση ήταν μία καθαρά επικοινωνία μπούρδα και μόνο. Στο πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων που έχει καταθέσει στο Δ.Σ. δεν υπάρχει καμία αναφορά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού με οποιαδήποτε μορφή. Ο Μπακογιάννης έχει δεσμεύσει για τα επόμενα τρία χρόνια όλο τον προϋπολογισμό σε συγκεκριμένα έργα. Έχει επικεντρωθεί σε πεζοδρόμια, ρυθμίσεις, έργα πρασίνου κλπ. Ό,τι λέει ο κ. Μπακογιάννης είναι μία επικοινωνιακή πρόταση-μπούρδα θα τη χαρακτήριζα εγώ, της στιγμής, Δεν υπάρχει καμία πρόταση», είπε ο Κώστας Αλεξίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News