«Ο Μακέντα δεν αποκλείεται να καταλήξει στην Ισπανία»

«Ο Μακέντα δεν αποκλείεται να καταλήξει στην Ισπανία»

Αποθεωτική είναι η αναφορά των Ισπανών για τον Φεντερίκο Μακέντα.

Η ισπανική «As» θυμήθηκε ότι κάποτε θεωρήθηκε διάδοχος του… Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχουν τίτλο: «Ο “διάδοχος” του Κριστιάνο επανεμφανίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια το αφιέρωμα αναφέρει: «Ο Φεντερίκο Μακέντα είχε τεράστια επιτυχία το 2009 με τη Γιουνάιτεντ, αλλά έκτοτε η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα. Το 2018 κατέληξε στον Παναθηναϊκό, που έκανε το “μπαμ” ως σκόρερ».

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην μέχρι τώρα πορεία του 28χρονου επιθετικού, θυμίζοντας ότι πολλοί τον είχαν χρίσει… διάδοχο του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ, στο ξεκίνημα της καριέρας του, όταν στα 17 του είχε πετύχει δύο γκολ στις ισάριθμες πρώτες εμφανίσεις του με τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Βέβαια, σημειώνεται ότι ο Μακέντα έχει συμβόλαιο ως το 2021 με τον Παναθηναϊκό και επειδή εκπροσωπείται από τον Μίνο Ραϊόλα, «δεν αποκλείεται στο μέλλον να καταλήξει στην Ισπανία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News