Μακέντα: Ξεκάθαρη ατάκα για το μέλλον του

Έτσι κάρφωσε την ΑΕΚ ο Μακέντα (vid)

Ο Κίκο Μακέντα, τόνισε πως θέλει να τηρήσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και να παραμείνει στην ομάδα και στον τρίτο χρόνο αυτού.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι, ο στόχος μου είναι να δώσω το καλύτερο και να πετύχω όσο περισσότερα γκολ είναι δυνατόν. Βλέπουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι».

Για την εικόνα μετά την διακοπή: «Όλοι ξέραμε τι να περιμένουμε μετά από την διακοπή των τριών μηνών. Αντιδράσαμε καλά, παίξαμε καλά, αλλά κρατάω την χαρά του ότι επιστρέψαμε και πάλι στους αγώνες».

Για το αν θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη: «Ήρθαμε για τη νίκη, κι όταν φοράμε αυτή τη φανέλα, πάντα έχουμε στόχο τη νίκη. Δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι, είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες, έπρεπε να έχουμε κερδίσει σήμερα και κοιτάμε πλέον τον επόμενο αγώνα».

Για το κίνητρο που έχει ο Παναθηναϊκός: «Παίξαμε γι’ αυτά τα δύο χρόνια που είμαστε όλοι ενωμένοι. Χτίζουμε μια γερή ομάδα όλοι μαζί και δεν θα σταματήσουμε να δίνουμε το 200% για όλη την ομάδα. Αυτή πρέπει να συνεχίσει να είναι η νοοτροπία μας και αυτά τα δύο χρόνια έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά».

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι να παίξω στα υπόλοιπα 10 παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, εγώ θα ήθελα να συνεχίσω εδώ, αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι πως θα τα πάμε καλά στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν θεωρεί πως υπήρχε κάποιο πέναλτι: «Δεν είδα μετά τον αγώνα κάποιες φάσεις. Άκουσα για την φάση του Γιόχανσον, αλλά το βλέπεις μετά. Από την στιγμή που τέλειωσε ο αγώνας ό,τι έγινε, έγινε!»

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News