Τα οικονομικά δεδομένα για Πογιάτος και Παούνοβιτς

Τα οικονομικά δεδομένα για Πογιάτος και Παούνοβιτς

Ο Ντάνι Πογιάτος παραμένει ψηλά στους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον Βέλικο Παούνοβιτς να τον “κοντράρει” στα ίσια καθώς είναι οι δύο πρώτες επιλογές του Τσάβι Ρόκα.

Ενώ οι περιπτώσεις των Σίλας και Ιραόλα δείχνουν να υποχωρούν, ο τεχνικός της Κ19 της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Σέρβος πρώην προπονητής των Σικάγο Φάιρ, που είχε απασχολήσει και το 2015, βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις των υποψηφιών.

Ο Βέλικο Παούνοβιτς, έκανε εξαιρετική δουλειά στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του κατακτώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των U20 και εργάστηκε στους Σικάγο Φάιρ στην Αμερική από το 2015 έως το 2019, οδηγώντας τους στα play off του MLS το 2017, έχοντας γενικότερα μία αξιόλογη – αλλά όχι ιδιαίτερη τετραετία στις ΗΠΑ.

Στην Ισπανία τονίζουν πως ο Πογιάτος θα παραμένει -εκτός απροόπτου- στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι Μαδριλένοι είναι ευχαριστημένοι με την απόδοσή του.

Το δίλημμα, λοιπόν, είναι Ντάνι Πογιάτος ή Βέλικο Παούνοβιτς. Στην παρούσα φάση αυτοί οι δύο προπονητές είναι τα φαβορί για να διαδεχθούν τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα των δύο περιπτώσεων ο Πογιάτος είναι σαφώς πιο εφικτή περίπτωση. Το κόστος για τον ίδιο και τους συνεργάτες του δεν θα είναι μεγάλο.

Από την άλλη Σέρβος Παούνοβιτς στην Αμερική αμειβόταν με 700.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο άλλα τα οικονομικά μεγέθη στην αμερικανική αγορά κι άλλα στην Ελλάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News