Φουλάρει για Πογιάτος, στα υπόψιν και ο Ιραόλα

"Ο Πογιάτος της Ρεάλ Μαδρίτης για προπονητής του Παναθηναϊκού"

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Γιώργο Δώνη στον Παναθηναϊκό, ωστόσο «παίζει» και το όνομα του Άντονι Ιραόλα.

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχτεί τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο 46χρονος τεχνικός εργάζεται στην Κ19 της Ρεάλ και ο Τσάβι Ρόκα θεωρεί πως έχει όλο το «πακέτο» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πράσινων».

Πέραν του Πογιάτος, στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται-σύμφωνα με την Live Sport-και ο Άντονι Ιραόλα. O 38χρονος, που έκανε καριέρα στην Μπιλμπάο, εργάζεται στην Segunda Division με την Μιραντές.

Φέτος οδήγησε την ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου αποκλείοντας Θέλτα, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ, ενώ η ομάδα του ήταν έβδομη στη βαθμολογία διεκδικώντας θέση στα playoffs ανόδου όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού. Ο Πογιάτος είναι πάντως παιδί της Αθλέτικ και έχει φιλοδοξία να εργαστεί σύντομα στον πάγκο της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News