Τόσα δίνει ο Παναθηναϊκός σε Αϊτόρ

Τόσα δίνει ο Παναθηναϊκός σε Αϊτόρ

Δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη μοιάζει για τον Παναθηναϊκό η περίπτωση απόκτησης του Άιτορ Κανταλαπιέδρα.

Ο 24χρονος εξτρέμ, που μένει ελεύθερος από την Τβέντε, έχει πρόταση και από την Μπεσίκτας κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του μιλώντας στη «Fanatik».

«Είχαμε συνάντηση με την Μπεσίκτας για την μεταγραφή του Αϊτόρ. Υπάρχει όμως ακόμη ένας ενδιαφερόμενος και αυτός είναι ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και με τους δύο και θα μπορούσα να πω πως εκείνες με την Μπεσίκτας προχωρούν με πιο γρήγορο ρυθμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλμπέρτ Μποτίνες.

​Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει κάνει πιο δελεαστική πρόταση στον Ισπανό εξτρέμ, ενώ το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός του προσφέρει 300.000 ευρώ ετησίως.

Πού στηρίζονται λοιπόν οι ελπίδες του Τριφυλλιού;

Ο παίκτης φέρεται να έχει ακόμη αρκετούς ενδοιασμούς για να μετακομίσει στην Τουρκία λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη γείτονα χώρα με τον κορονοϊό αλλά και λόγω της αστάθειας της τουρκικής οικονομίας.

Οι τελικές αποφάσεις από την πλευρά του θα παρθούν μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News