Να αποφύγει τα σίριαλ θέλει ο Αλαφούζος!
Ο Τσάβι Ρόκα έχει στην ατζέντα του επαφές με παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, καθώς και με εκείνους οι οποίοι δεν υπολογίζονται.
Το ξεκαθάρισμα έχει προτεραιότητα, προκειμένου ο Ρόκα να ξέρει πόσα χρήματα θα δαπανήσει ή θα εξοικονομήσει για να τα διαθέσει στις μεταγραφές.
Βέβαια, είναι πολύ πιθανόν αυτή η διαδικασία να διαρκέσει περισσότερο απ’ όσο περιμένει ο Καταλανός. Ωστόσο, η πρόθεση του Ρόκα είναι στη διάρκεια του καλοκαιριού να καταπιαστεί με τους παίκτες οι οποίοι δεσμεύονται έως τον Ιούνιο του 2021.
Σύμφωνα με τη Livesport, η εντολή του Γιάννη Αλαφούζου είναι να αποφευχθούν ανάλογα σίριαλ για ανανεώσει συμβολαίων, όπως με τον Ινσούα ή τον Βαγιαννίδη και η ομάδα να συμφωνήσει νωρίς με όσους την ενδιαφέρουν. Πως τον Σένκεφελντ και Πούγγουρα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»