Να αποφύγει τα σίριαλ θέλει ο Αλαφούζος!

Σε αυτές τις χώρες κοιτάει για τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός

Ο Τσάβι Ρόκα έχει στην ατζέντα του επαφές με παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, καθώς και με εκείνους οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Το ξεκαθάρισμα έχει προτεραιότητα, προκειμένου ο Ρόκα να ξέρει πόσα χρήματα θα δαπανήσει ή θα εξοικονομήσει για να τα διαθέσει στις μεταγραφές.

Βέβαια, είναι πολύ πιθανόν αυτή η διαδικασία να διαρκέσει περισσότερο απ’ όσο περιμένει ο Καταλανός. Ωστόσο, η πρόθεση του Ρόκα είναι στη διάρκεια του καλοκαιριού να καταπιαστεί με τους παίκτες οι οποίοι δεσμεύονται έως τον Ιούνιο του 2021.

Σύμφωνα με τη Livesport, η εντολή του Γιάννη Αλαφούζου είναι να αποφευχθούν ανάλογα σίριαλ για ανανεώσει συμβολαίων, όπως με τον Ινσούα ή τον Βαγιαννίδη και η ομάδα να συμφωνήσει νωρίς με όσους την ενδιαφέρουν. Πως τον Σένκεφελντ και Πούγγουρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News