Να αποφύγει τα σίριαλ θέλει ο Αλαφούζος!
Ο Τσάβι Ρόκα έχει στην ατζέντα του επαφές με παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, καθώς και με εκείνους οι οποίοι δεν υπολογίζονται.
Το ξεκαθάρισμα έχει προτεραιότητα, προκειμένου ο Ρόκα να ξέρει πόσα χρήματα θα δαπανήσει ή θα εξοικονομήσει για να τα διαθέσει στις μεταγραφές.
Βέβαια, είναι πολύ πιθανόν αυτή η διαδικασία να διαρκέσει περισσότερο απ’ όσο περιμένει ο Καταλανός. Ωστόσο, η πρόθεση του Ρόκα είναι στη διάρκεια του καλοκαιριού να καταπιαστεί με τους παίκτες οι οποίοι δεσμεύονται έως τον Ιούνιο του 2021.
Σύμφωνα με τη Livesport, η εντολή του Γιάννη Αλαφούζου είναι να αποφευχθούν ανάλογα σίριαλ για ανανεώσει συμβολαίων, όπως με τον Ινσούα ή τον Βαγιαννίδη και η ομάδα να συμφωνήσει νωρίς με όσους την ενδιαφέρουν. Πως τον Σένκεφελντ και Πούγγουρα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει αυτή τη στιγμή με Ομπράντοβιτς - Οι αποφάσεις για το ρόστερ (vid)
- Τόσα χρήματα δίνει ο ΣΚΑΪ για τα τηλεοπτικά δικαίωματα της Basket League
- Οριστικό: Τέλος ο Σφιντέρσκι από τον Παναθηναικό - Το ποσό και η νέα του ομάδα
- Παναθηναϊκός: Κατευθείαν στην Ολλανδία ο Τσιριβέγια - Ειδική άδεια για έξι ποδοσφαιριστές
- Παναθηναϊκός: «Κοντά στη χρυσή τομή για Φαν Ντρόγκελεν - Η διαφορά στο οικονομικό»