Λήγει η άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου – Η σύνδεση με τον Βοτανικό
Το καλοκαίρι του 2021 η άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου θα πάψει να ισχύει και ο Παναθηναϊκός πιέζει για τη Διπλή Ανάπλαση.
Όπως γράφει η «Live Sport», η άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου παρατάθηκε με νομοθετική παρέμβαση το 2014 και ο μόνος τρόπος να εξασφαλιστεί νέα παράταση είναι και πάλι με την ψήφιση νέου νόμου.
Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτραπεί να χρησιμοποιηθεί η Λεωφόρος μετά τον Ιούνιο του 2021. Άρα η ΠΑΕ θα ξόδευε ένα σημαντικό ποσό για ένα εγχείρημα που θα είχε ορίζοντα ενός έτους, κάτι που κρίθηκε ασύμφορο.
Η επικείμενη λήξη της άδεια λειτουργία του «Απόστολος Νικολαϊδης» τον Ιούνιο του 2021 δημιουργεί μια έξτρα πίεση για επίσπευση της Διπλής Ανάπλασης. Δεν υφίσταται άμεση σχέση ανάμεσα στο ένα ζήτημα και στο άλλο, αλλά με την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού να μην έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο το γηπεδικό του πρόβλημα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Με επική ατάκα οι δηλώσεις μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός, πρόγραμμα: Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ – Ημέρα, ώρα και κανάλι
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση του Βόλου για τα εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Νίστρουπ στους διαιτητές: «Αφήστε μας να παίξουμε...» – Έξαλλος στον Βόλο!