Λήγει η άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου – Η σύνδεση με τον Βοτανικό
Το καλοκαίρι του 2021 η άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου θα πάψει να ισχύει και ο Παναθηναϊκός πιέζει για τη Διπλή Ανάπλαση.
Όπως γράφει η «Live Sport», η άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου παρατάθηκε με νομοθετική παρέμβαση το 2014 και ο μόνος τρόπος να εξασφαλιστεί νέα παράταση είναι και πάλι με την ψήφιση νέου νόμου.
Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτραπεί να χρησιμοποιηθεί η Λεωφόρος μετά τον Ιούνιο του 2021. Άρα η ΠΑΕ θα ξόδευε ένα σημαντικό ποσό για ένα εγχείρημα που θα είχε ορίζοντα ενός έτους, κάτι που κρίθηκε ασύμφορο.
Η επικείμενη λήξη της άδεια λειτουργία του «Απόστολος Νικολαϊδης» τον Ιούνιο του 2021 δημιουργεί μια έξτρα πίεση για επίσπευση της Διπλής Ανάπλασης. Δεν υφίσταται άμεση σχέση ανάμεσα στο ένα ζήτημα και στο άλλο, αλλά με την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού να μην έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο το γηπεδικό του πρόβλημα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Αταμάν στη Βαλένθια - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο
- Παπαθεοδώρου: «Δεν συμφωνώ ότι θα είναι έγκλημα αν φύγει ο Μπενίτεθ» (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Χρειάζεται... διερεύνηση - Κάτι τους είπε ο Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Τζέιλεν Χορντ - Το ποσό του buy-out»
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)