Δύο προβλήματα για Δώνη στο Κορωπί
Η τελευταία προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας είχε αρκετές απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Αποζημιώνονται βέβαια με το ρεπό της Κυριακής και το γεγονός ότι η επόμενη προπόνηση είναι τη Δευτέρα το απόγευμα, οπότε έχουν μπροστά τους μιάμιση μέρα ξεκούρασης.
Κατ’ αρχάς άπαντες βρέθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» διότι έγινε -τρίτο κατά σειρά- τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού αλλά και εξετάσεις αίματος. Η προπόνηση διήρκησε 1,5 ώρα και ήταν αρκετά υψηλής έντασης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, σέντρες και τελειώματα, παιχνίδι τεσσάρων ομάδων στο μισό γήπεδο.
Θεραπεία ακολούθησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ ο Αργύρης Καμπετσής ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει αυτή τη στιγμή με Ομπράντοβιτς - Οι αποφάσεις για το ρόστερ (vid)
- Τόσα χρήματα δίνει ο ΣΚΑΪ για τα τηλεοπτικά δικαίωματα της Basket League
- Οριστικό: Τέλος ο Σφιντέρσκι από τον Παναθηναικό - Το ποσό και η νέα του ομάδα
- Παναθηναϊκός: Κατευθείαν στην Ολλανδία ο Τσιριβέγια - Ειδική άδεια για έξι ποδοσφαιριστές
- Παναθηναϊκός: «Κοντά στη χρυσή τομή για Φαν Ντρόγκελεν - Η διαφορά στο οικονομικό»