Δύο προβλήματα για Δώνη στο Κορωπί
Η τελευταία προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας είχε αρκετές απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Αποζημιώνονται βέβαια με το ρεπό της Κυριακής και το γεγονός ότι η επόμενη προπόνηση είναι τη Δευτέρα το απόγευμα, οπότε έχουν μπροστά τους μιάμιση μέρα ξεκούρασης.
Κατ’ αρχάς άπαντες βρέθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» διότι έγινε -τρίτο κατά σειρά- τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού αλλά και εξετάσεις αίματος. Η προπόνηση διήρκησε 1,5 ώρα και ήταν αρκετά υψηλής έντασης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, σέντρες και τελειώματα, παιχνίδι τεσσάρων ομάδων στο μισό γήπεδο.
Θεραπεία ακολούθησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ ο Αργύρης Καμπετσής ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4 + 1 μεταγραφές, η νέα θέση που αποφάσισε για ενίσχυση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Μπασκόνια, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Αυτοί που φεύγουν και η λύση για Ταμπόρδα
- Παναθηναϊκός: Τι άλλαξε ο Αταμάν και ποιοι κέρδισαν πόντους ενόψει συνέχειας
- Παναθηναϊκός: Αυτοί που φεύγουν και η λύση για Ταμπόρδα