Στα πλέι οφ με... μεταγραφή!

Στόχος να είναι βασικός ο Αγιούμπ στα πλέι οφ

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την ένταση να ανεβαίνει καθημερινά στο Κορωπί.

Ο Γιώργος Δωνης μπορεί να υπολογίζει πλέον και σε μία πολύ σημαντική… μεταγραφή! Οχι βεβαίως τον Καρλιτος που μολονότι έχει αρχίσει να δείχνει την κλάση του στις προπονήσεις θα αποκτήσει δικαίωμα συμμέτοχης όταν αλλάξει η σεζόν. Ούτε τον Φραν Βέλεθ ο οποίος αν κι έχει κλείσει ήδη εως το 2023 θα παίξει αντίπαλος του Παναθηναϊκού και θα ενταχθεί στο τριφύλλι μετά τα πλει οφ.

Η… μεταγραφή δεν είναι άλλη απ τον Αγιούμπ, ο οποίος φαίνεται πως άφησε πίσω τις δύσκολες μέρες, τότε που ταλαιπωρήθηκε με φλεβική θρόμβωση σε τένοντα πίσω από το δεξι γόνατο του.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου ο 26χρονος πήρε το ΟΚ να ξεκινήσει προγράμματα στην ένταση που δούλευαν στα σπίτια τους και οι υπόλοιποι πράσινοι ενω πλέον συμμετέχει στο 100% των προπονήσεων.

Πληροφορίες sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News