Ματιές Λίνγκμπι σε Μπεκ!

Ματιές Λίνγκμπι σε Μπεκ!

Ένας από τους παίκτες που δεν έχουν μέλλον στον Παναθηναϊκό της επόμενης περιόδου είναι ο Ούφε Μπεκ, με τον Δανό εξτρέμ να απογοητεύει φέτος.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε…ελεύθερη πτώση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις ομάδες που εξετάζει την περίπτωσή του είναι η Λίνγκμπι της Δανίας, ομάδα η οποία ανέδειξε τον βραχύσωμο εξτρέμ.

Η Λίνγκμπι βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος Δανίας, με τον Μπεκ να αγωνίζεται εκεί στην αρχή της επαγγελματικής του καριέρας και να μετράει 6 γκολ και 4 ασίστ σε 41 παιχνίδια.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, ωστόσο είναι σίγουρο πως η δανική ομάδα δεν θα μπορέσει να καλύψει το κασέ του 27χρονου (160.000 ευρώ) σε περίπτωση που αποφασίσει να προχωρήσει με την περίπτωσή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News