«Είμαι άνεργος μετά τον Παναθηναϊκό»

«Είμαι άνεργος μετά τον Παναθηναϊκό»

Ο Μίκαελ Νίλσον μίλησε στην ιστοσελίδα “Espressen” και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, τονίζοντας πως εδώ και 1,5 χρόνο είναι άνεργος, όταν και αποχώρησε από θέση σκάουτερ στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Τι έκανες από τότε που έφυγες από τον Παναθηναϊκό;

– Είμαι άνεργος εδώ και 1,5 χρόνο. Ψάχνω για δουλειά, ευτυχώς έχω ένα καλό δίκτυο εδώ. Μου άρεσε πολύ η δουλειά του σκάουτερ.

Για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα:

– Κατά την άνοιξη, ο ιός εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια πανδημία που δεν ελέγχεται ακόμη σε όλα τα μέρη του κόσμου. Επίσης, η Ελλάδα δεν γλίτωσε από τις εκτεταμένες παύσεις λειτουργίας που έχουν επιλέξει ορισμένες χώρες να εφαρμόσουν,  κατά τη διάρκεια δύο μηνών υπήρξε πλήρης διακοπή λειτουργίας. Προσωπικά, δεν επηρεάστηκα σημαντικά, αλλά η γυναίκα και τα δύο παιδιά μου επηρεάστηκαν περισσότερο. Η γυναίκα μου δεν έχει εργαστεί για δύο μήνες και τα παιδιά μου είχαν όλα τα μαθήματά τους ψηφιακά»

Όσο για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει προπονητής, είπε:

– Πάντα έλεγα ότι δεν θέλω να γίνω προπονητής, τουλάχιστον όχι σε υψηλό επίπεδο. Η μεγαλύτερη κόρη μου έπαιζε σε μια ομάδα, αλλά τα παράτησε, γιατί δεν υπάρχει ομάδα κοριτσιών εδώ. Έτσι έγινα προπονητής για εκείνη και τις φίλες της. Έχει πλάκα. Αλλά εκεί μένουν οι προπονητικές φιλοδοξίες μου.

Για το αν σκέφτεται να γίνει μάνατζερ:

– Μάνατζερ; Ποτέ! Για δύο λόγους, πρώτον δεν μου ταιριάζει και δεύτερον είναι μια… σκατένια βιομηχανία. Στο σημερινό ποδόσφαιρο, όλα είναι για τα λεφτά, κάτι που σημαίνει ότι πολλά… σκατά έρχονται μαζί. Ανέχτηκα πολλά από αυτά σαν παίκτης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News