Το σχόλιο του Ζουμπίρ για Παναθηναϊκό
Παίκτη από το Αζερμπαϊτζάν στέλνουν στον Παναθηναϊκό δημοσιεύματα της χώρας. Ο λόγος για τον Αμπντουλάχ Ζουμπίρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Καραμπάχ και όπως αποκάλυψε το newspao.gr, προτάθηκε στο τριφύλλι.
Ο 28χρονος Γάλλος εξτρέμ μένει ελεύθερος από την Καραμπάχ και η ιστοσελίδα Azerisport.com, αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός του έχει κάνει πρόταση για συμβόλαιο 240.000 ευρώ τον χρόνο.
Ο παίκτης με δηλώσεις του στην ίδια ιστοσελίδα, δεν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «πρασίνων», ενώ εκδήλωσε την επιθυμία να παραμείνει στην Καραμπάχ.
«Κάθε φορά που μια ομάδα ενδιαφέρεται για μένα και μου κάνουν την ίδια ερώτηση: θα φύγω ή όχι. Για να είμαι ειλικρινής, κουράστηκα να μιλάω για το ίδιο πράγμα. Δεν θέλω καν να σχολιάσω. Έχω ένα έγκυρο συμβόλαιο, είμαι χαρούμενος στο Καραμπάχ. Δεν θέλω να λέω το ίδιο κάθε φορά», είπε ο Ζουμπίρ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι με Καρδίτσα
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)