Μεταγραφές: Πλάνο με... τρία μπάτζετ από Ρόκα

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Εν αναμονή της επόμενης καθοριστικής κουβέντας που θα κάνει με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες για να ενημερωθεί για το μπάτζετ ο Τσάβι Ρόκα ετοιμάζει τα βήματα του στη μεταγραφική αγορά.

Κι από εκεί που υπήρχε διοικητική διάθεση για αύξηση κατά 1.5 με 2 εκατ σε καθαρά χρήματα σε σχέση με το μπάτζετ της φετινής σεζόν η πανδημία του ιού Covid-19 τα έριξε όλα στο καλάθι των αχρήστων οδηγώντας τα ποσά που θα διατεθούν για το ποδοσφαιρικό τμήμα την επόμενη χρονιά στα όρια της περιόδου 2018-19, σύμφωνα με τη Sportday.

Ητοι λίγο πάνω από τα 4 εκατ. Κι αυτά στο καλό σενάριο…

Ο Ρόκα εντούτοις είναι έτοιμος για όλες τις εκδοχές του μπάτζετ έχοντας καταρτίσει διαφορετικές λίστες ανά θέσεις και ανά κασέ προκειμένου να προχωρήσει την εκτέλεση του σχεδιασμού όταν πάρει στα χέρια του τα τελικά νούμερα που θα αποσαφηνίσουν μέχρι πού θα μπορέσει να παίζει μπάλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News